Sergio Garrote obté tres medalles d’or als Nacionals de paraciclisme

Imprimeix

L’espluguí Ignasi Ávila i Joan Font van aconseguir la medalla d’argent en tàndem en les proves en ruta i contrarellotge

La selecció catalana de paraciclisme desplaçada a Cartagena per la disputa dels Campionats d'Espanya de paraciclisme va tornar de terres murcianes amb un total de set medalles. Cal destacar la participació i els excel·lents resultats del viladecanenc Sergio Garrote i de l’espluguí Ignasi Ávila.

cartagena

Divendres, el Team Relay català va aconseguir una fita històrica després d’aconseguir el seu sisè títol estatal consecutiu amb l'equip format pels handbikers Sergio Garrote, Israel Rider i Isaac Mateos.

EmPJ2fEWMAIlUnE

Dissabte va ser el torn per les proves en línia. En categoria MH2, Garrote va fer valer la seva condició de favorit i assolia la victòria amb solvència. Entre la modalitat de tàndems, Ignasi Ávila i Joan Font van lluitar fins a l'últim metre la medalla d'or, però se'ls va escapar per molt poquet davant del tàndem Bellido-Martín i es van haver de conformar amb l’argent.

EmSzU9VWMAIoZxf

Diumenge es produïa la cloenda dels campionats amb les proves CRI.  Sergio Garrote completava la trilogia de campionats d'Espanya en un cap de setmana perfecte imposant-se amb superioritat en categoria MH2. Mentrestant,  Àvila i Font tornaven a pujar al segon esglaó del podi.

El gran protagonista de la competició, Sergio Garrote, mostrava la seva "satisfacció per acabar amb tres ors una temporada atípica i difícil. És un èxit, i també estic molt satisfet amb els temps, tot i el context de la temporada". A més no va voler deixar passar l’oportunitat per posar en valor "la gran tasca del meu entrenador Jesús Ruiz, però també del Comitè Paralímpic, de la Federació Catalana de Ciclisme, i sobretot del tècnic Pere Garcia i del mecànic Jordi Fernández que ens ho han posat molt fàcil, sense oblidar-me de tots els meus companys amb els quals hem viscut un cap de setmana formidable, i a més hem obtingut molt bons resultats."

Redacció / Fotos: FCC-S.G.