El CB Cornellà organitza avui la seva Festa del Bàsquet

Imprimeix
Se celebrarà a la sala de festes Tijuana d’aquesta localitat del Baix Llobregat.

La sala de festes Tijuana serà escenari, aquest divendres 15 de juny a partir de les 20.30 del vespre, de la Festa del Bàsquet del CB Cornellà. Un acte que posarà el punt i final a una temporada plena d’èxits esportius dels equips tant de la base com de l’Escola. Serà una vetllada on es guardonarà els entrenadors i els seus ajudants així com equips, jugadors i jugadores. A més, per primer cop participaran les nostres animadores (SDS Cheers) ja que durant l’acte realitzaran un espectacle sorpresa.

Diplomes pels sel·leccionats amb Catalunya són: - JEREMY MARTIN (selecció catalana infantil masculí) - JÚLIA POLO (selecció catalana mini bàsquet femení) - PAULA CARMONA (selecció catalana mini bàsquet femení) - WILLIAMS OGBA (selecció catalana mini bàsquet masculí) - ORIOL MOLINS (selecció catalana mini bàsquet masculí) - NICOLAU MATARRODONA (selecció catalana mini bàsquet masculí) Diplomes fases: - Mini masculí Club Delfos EBCB Cornellà A: Fase final Campionat de Barcelona mini bàsquet -  Mini femení A Club Delfos EBCB Cornellà: Participació Campionat de Barcelona i Catalunya mini bàsquet femení - Júnior A masculí: Quart classificat al Campionat de Catalunya Júnior Preferent - Júnior 95 masculí: Semifinalista de la fase final del Campionat de Barceona Nivell A JOSEP REY (President del CB Cornellà)

“Aquest divendres fem un altre vegada la Festa de Germanor del CB Cornellà on s’apleguen tots els nostres equips de base i Escola, juntament amb els nostres primers equips tant masculí com Femení amb la intenció de compartir els millors moments de la temporada, pasar una bona estona tots junts i poder acomiadar-nos fins el setembre. Una nit mágica per tots on volem rendir homenatge tots els nostres entrenadors, ajundants, jugadors i jugadores per la seva gran temporada. Compartint tot això amb socis, simpatitzants, pares i mares aquests moments de joia i diverssió. Us esperem a tots.”

Marçal Fontanals - CBC / Foto: CBC