El CB Viladecans, subcampió de la Divisió d’Honor de softbol

Les baixllobregatines no van poder superar al Rivas madrileny al playoff final (2-0)

Punt final a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de softbol. El CB Viladecans no va poder conquerir el títol i es va proclamar subcampió després de perdre al playoff final davant el CBS Rivas per 2-0. L’equip madrileny va confirmar els pronòstics i va aconseguir el títol per segon any consecutiu.

princ 223 750x350

EmTRyDiXIAAkVvX

Primer partit

Les madrilenyes es van imposar en el primer partit del playoff final per un clar 7-0. L’estat del camp per les intenses pluges va obligar al Rivas a traslladar l’escenari al camp de beisbol del Cerro del Telégrafo. Els dos primers innings van ser igualats, però a partir del tercer es va imposar la superioritat el conjunt local per acabar de rematar en el cinquè.

Captura de pantalla 2020 11 08 a las 23.00.45

EmUsj0iWEAAxgZu

Segon partit

En el segon enfrontament, les madrilenyes tampoc van donar gaires opcions al seu rival i es van imposar per 7-2. Aquest cop, el CB Viladecans va oferir més resistència fins a la quarta entrada. Un 5-0 va deixar sense opcions les baixllobregatines, que ja no podien forçar un tercer i definitiu partit. EL CBS Rivas es proclamava campió.

Captura de pantalla 2020 11 08 a las 22.56.48

EmTORNLWMAEvYMb

Redacció / Fotos: CBS Rivas

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix