Xavi Artigas i Aina González ‘situen’ en el mapa Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

El pilot es va proclamar subcampió del món de Moto 3, mentre que la rider va ser segona en la Copa del Món

Sant Andreu de la Barca continua produint esportistes d’elit tot i la seva curta edat. Són el cas de la júnior l’Aina González, segona a la Copa del Món de Descens de MTB-DHJ i Xavier Artigas, que recentment es va proclamar subcampió del món júnior de Moto 3.

La rider santandreuenca es va proclamar subcampiona de la Copa del Món de MTB-DHJ en la categoria júnior. Un segon lloc que es va certificar a Lousa (Portugal). “No m’esperava el resultat, han estat inesperats i estic molt emocionada i encara no m’ho crec. És una experiència única”, declara a Ràdio Sant Andreu de la Barca.

IMG 3466

aina

Durant el 2020, la rider de 16 anys ha estat campiona de Catalunya de Descens Júnior, campiona del Campionat d’Espanya Junior i va obtenir una posició en la seva primera participació en el Campionat Mundial  a Leogang (Àustria).

D’altra banda, Xavier Artigas (Honda) va acabar en segona posició del Campionat del Món de Moto 3 en la categoria júnior -amb 189 punts- després de celebrar-se les darreres proves al circuit Ricardo Rormo de València. El pilot de 17 anys, que va mantenir les seves opcions fins al final per aconseguir el títol, va finalitzar per darrera d’Izan Guevara (196 punts). “No ha pogut ser acabar primer, però estic content per la temporada que hem fet, Ara cal continuar treballant per al nostre i exigent proper repte esportiu”, explica a Ràdio Sant Andreu de la Barca.

j 1601493941921

EFvRmlWXkAIlznY

Artigas participarà, el proper any, en el Campionat del Món a Moto 3 amb l’equip Leopard Racing Team en la categoria absoluta.

Redacció / Fotos: Ràdio Sant Andreu de la Barca