La Llga EBA canvia de format per la crisi sanitària del coronavirus

Imprimeix

CB Martorell, CB Esparreguera i BBA Castelldefels buscaran millorar els registres de la passada temporada

Aquest cap de setmana del 6 i 7 de novembre comença la Lliga EBA després d’unes quantes setmanes d’incertesa per la crisi sanitària de la COVIOD-19. I ho fa amb un nou format després que la Federación Española de Baloncesto (FEB), davant la manca d’acord amb els clubs catalans sobre qui havia d’assumir les proves PCR obligatòries abans de cada jornada, en retardés l’inici. Els tres equips baixllobregatins -Martorell, Esparreguera i Castelldefels- estan enquadrats en el grup C.

Eja TwMXgAEQchd

La federació ha decidit dividir el grup C en cinc subgrups de set equips cadascun. Pel que fa a les proves per evitar contagis que hauran de passar els equips, es tracta de proves serològiques que caldrà fer 24 hores abans del partit i que, en cas d’obtenir algun resultat positiu, no permetran que aquell equip disputi la jornada corresponent.

IMG 9928 1320x880

El CB Martorell i CB Esparreguera estaran en el grup C-2 juntament amb el SESE, CB Salou, UE Sant Cugat, El Olivar i CB Es Castell. 

EkYEPAIWsAAWp8y

El BBA Castelldefels està en el grup C-1 amb el CB Artés, Alpicat, CB Valls i Anagán Olivar. Els mariners ajornen la primera jornada fins al 24 de gener (s’havien d’enfrontar a l’Alpicat) i començaran la competició el proper 15 de novembre (18.15h)  davant el CB Valls.

Ek6 Nu8XYAAygOI

Altres notícies

El president del CB Esparreguera, Joan Vendrell -foto-, s’ha incorporat a la Comissió de Control Econòmic i Seguiment Pressupostari de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ). És la primera vegada que un representant del club forma part d'aquest organisme.

El7SYKnW0AIqoHB

D’altra banda, el jugador del CB Martorell, Nil Brià, i el del CB Esparreguera, Sergi Pino, van ser convocats per l’entrenador nacional Jaume Comas per participar amb la Selecció Espanyola de 3x3.

Redacció / Foto: CB Esparreguera-Aj. Martorell i Castelldefels