El CB Viladecans, preparat per al playoff pel títol de la Divisió d’Honor

El CBS Sant Boi participarà en la Copa de la Reina juntament amb el conjunt viladecanenc

El CB Viladecans, dirigit per Josep Segura i Alfons Barrué, va finalitzar el passat cap de setmana la fase regular de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor com a segon classificat, amb un total de nou victòries i tres derrotes. Aquesta segona plaça li dóna opció a disputar el playoff de la Lliga, davant el CBS Rivas madrileny, que ha sumat tots els partits com a victòries i és el gran favorit per conquerir el títol. El proper dissabte 7 i diumenge 8 de novembre tindrà lloc a la ciutat de Rivas, els tres partits de playoff entre les madrilenyes i les viladecanenques.

1cd139f3 ac4e 4327 bca3 c8fc7569eae4

b62ac52f 1d4d 467e 9caf adfbcdfc97fd

Copa de la Reina

Els èxits dels equips baixllobregatins no s’aturen aquí, ja que els propers 21 i 22 de novembre, tindrà lloc la Copa de la Reina, on dos equips de la nostra comarca -CB Viladecans i el CBS Sant Boi- seran presents amb dos equips madrilenys, el CBS Rivas, el Dridma Rivas CdD. Està en joc el títol i una plaça europea per la temporada 2021.

Redacció / Fotos: FCSB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix