Israel Núñez agafa la bici per participar en ‘La Vuelta de Eva’

El ciclista martorellenc va prendre part en la tercera etapa que va recorre 166 quilòmetres des de Ladosa (Pamplona) fins a Laguna Negra-Vinuesa (Sòria)

Israel Núñez ha mostrat la seva vessant més solidària. El ciclista martorellenc va prendre part a La Vuelta, la prova ciclista estatal per excel·lència, en la tercera etapa que va recórrer 166 quilòmetres des de Lodosa (Pamplona) fins a Laguna Negra-Vinuesa (Sòria). Núñez va sortir abans del grup de ciclistes professionals que corren a La Vuelta i ho va fer per sumar-se a l’associació ASDENT i el repte que ha impulsat, La Vuelta de Eva. Altres ciclistes com Martín Fiz, Roberto Heras o Perico Delgado també han participat. Núñez va destacar, una vegada finalitzada la seva participació, que va sentir els ànims dels pocs espectadors presents i confessa que va ser una prova molt dura: “vaig acompanyar l’Eva en els últims metres i va ser molt emotiu fer-ho plegats”.

122170414 1591174347735635 7511040865609512462 n

238fbc89 ca2e 4f1d 9fb4 8e06b3ee41fb 1

ASDENT és una associació sense ànim de lucre que lluita per recaptar fons que serveixin per a la investigació en la malaltia de Dent, una malaltia minoritària que afecta Nacho, el fill d’Eva, la protagonista del repte en què ha participat Israel Núñez a Pamplona i Sòria. Els fundadors d’ASDENT necessiten recursos per dotar els especialistes de l’Institut d’Investigació de l’Hospital Vall d’Hebron i l’Hospital La Candelaria (Tenerife) i La Vuelta de Eva és una de les iniciatives que han engegat per aconseguir-ho.

Redacció / Fotos: IN

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix