Comença la Lliga de Reptes JVP del Baix Llobregat

Imprimeix

Aquesta nova iniciativa del CEBLLOB representa una competició complementària basada en exercicis que cada equip realitzi durant els entrenaments

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha posat en marxa aquesta setmana la Lliga de Reptes Juga Verd Play (#LligaReptesJVP) per fomentar la competició en edat escolar a través de la col·laboració en xarxa.

Com a complement dels Jocs Escolars i el sistema Juga Verd Play, l'inici dels quals està previst que sigui el proper 7 de novembre, la 'Lliga de Reptes Juga Verd Play' representa una competició complementària basada en exercicis que cada equip realitzi durant els entrenaments. Aquests exercicis hauran de ser registrats pels entrenadors/es i seran avaluats per l'equip tècnic del CEBLLOB, amb una classificació general que serà actualitzada cada dimarts i publicada als perfils del @cebllob a Twitter, Facebook i Instagram.

ElBtwcJXEAAnJIf

Així mateix, els valors jugaran un rol fonamental en aquesta Lliga, ja que a banda de superar reptes tècnics, també caldrà que les sessions girin entorn un valor determinat, que tindrà un pes rellevant en la puntuació final.

Aquesta dinàmica innovadora al territori busca "mantenir-nos connectats mitjançant una competició a distància, basada en reptes d'aspectes tècnics com de valors", tal com s'esmenta a la pàgina dedicada a la Lliga de Reptes.

La Lliga de Reptes Juga Verd Play està previst que finalitzi el 18 de desembre, i cada dilluns s'actualitzaran les activitats que estructuraran la setmana a través del web (https://cebllob.us2.listmanage.com/track/click?u=170d2a0527f11318dbef2e64a&id=4a804ff081&e=97b5911f45) i també les xarxes socials esmentades. Com a exemple, durant la setmana del 26 d'octubre, els reptes giraran entorn el voleibol, el futbol 7, el futbol sala, l'handbol i el bàsquet.

Instruccions

Per superar cada repte, l'equip podrà acumular un màxim de 10 punts, dividits entre:

* 3 punts per superar el repte

* 3 punts si es reflexiona sobre el treball en valors

* 2 punts per participar

* 2 punts per compartir el vídeo o foto de l'activitat etiquetant la #LligaReptesJVP i el @cebllob

Cadascun dels reptes de la Lliga constarà de dos apartats: el tècnic i el de valors. En el cas dels reptes del voleibol d'aquesta primera setmana, el repte tècnic constarà de fer un nombre mínim de passades amb l'avantbraç o de dits. Al mateix temps, es treballarà el valor de la cooperació, a través de l'ànim dels companys, l'organització i la integració de noves idees.

Redacció / Fotos: CEBLLOB