Núria Marquès obté cinc medalles d’argent a Berlín

La nedadora castellvinenca del CN Sant Feliu va participar en les World Series amb la selecció espanyola

Berlín (Alemanya) va acollir les Sèries Mundials de natació paralímpica del 15 al 18 d’octubre. Una competició que s’havia de celebrar el passat mes de juny i que va ser ajornada per la crisi sanitària de la COVID-19. La Federació Espanyola va convocar fins a 19 nedadors, entre els quals hi havia la castellvinenca Núria Marquès. “És una competició de rodatge amb l’objectiu dels Jocs Paralímpics de Tòquio”, ha explicat.

EkY9rRUX0AIUgGv

La nedadora del CN Sant Feliu afrontava la competició amb ganes de recuperar el ritme i sense grans expectatives en el registre final que pogués assolir. Tanmateix, va aconseguir un total de cinc medalles d’argent.

A la primera jornada va assolir dos segons llocs a les modalitats dels 100 papallona i 200 esquena. A la segona, va sumar un nou argent en els 50 metres esquena, mentre que les altres van ser als 100 esquena -va aconseguir la mínima ‘B’- i 50 papallona.

Al novembre té previst fer una nova estada de preparació a Sierra Nevada.

Redacció / Fotos-Video: N.M.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix