Dos rècords per a Núria Marquès en l’Absolut de natació

Imprimeix

La jove nedadora de Castellví Núria Marquès va batre dos rècords d’Espanya en 50 i 200 metres esquena en el Campionat Absolut per clubs de natació adaptada que es va celebrar a Pontevedra.

Marquès, que competeix amb el Club Natació Martorell, es va endur també a casa dues medalles de plata. El rècord en 50 metres esquena, Marquès el va aconseguir amb un temps de 37’’00, mentre que el de 200 esquena va assolir-lo amb una marca de 2’44’’19. A banda d’aquests excel·lents resultats, que li van valer dos repics a la campana dels rècords de la piscina del Club Natació Galaico (a la imatge, juntament amb el plusmarquista Jesús Collado), la nedadora castellvinenca va aconseguir la medalla de plata en 50 i 100 lliures.

Marquès va estar acompanyada a Pontevedra per Ricardo Blanco, tècnic del CN Martorell i de la Federació Espanyola. Aquests dos rècords arriben quan encara no fa dos mesos de la medalla de bronze aconseguida als British international disability swimming championships de Sheffield i se sumen als èxits aconseguits el mes de març al Campionat d’Espanya per autonomies de natació adaptada.

Marçal Fontanals - ACdR / Foto: ACdR