El GavaFreestyle, campió de la Lliga Nacional Femenina d'Inline Freestyle

Imprimeix

La competició es va celebrar a Valladolid, tot i que inicialment s'havia de disputar entre el mes de març i el mes de maig

L'equip femení del GavaFreestyle, conegut com a club GFS, integrat per les patinadores Nadia Vivar, Noelia Etcheto, Beth Grañen, Lydia Latre i Judith Peñas, va proclamar-se campió de la Primera Divisió de la Lliga Nacional femenina espanyola d'Inline Freestyle el passat cap de setmana del 10 i 11 d'octubre.

Les proves que van disputar-se, repartides entre el dissabte i el diumenge, van ser les de Classic, Battle, Jump, Speed Slalom, i Slides. En aquesta última, l'equip del Baix Llobregat va ser guardonat com el millor equip, després d'obtenir el primer, el segon i el quart lloc a la prova. A més, la patinadora Beth Grañen, a més, va ser inclosa a l'equip d'All Star que l'organització va elaborar en finalitzar el campionat.

Tradicionalment aquest campionat es disputa en dues fases, que per aquest any estaven programades la primera al març i la segona al mes de maig, però a causa de la declaració de l'Estat d'Alarma es van ajornar i, finalmentes va celebrar les dues fases en un mateix cap de setmana.

Redacció / Foto: FECAPA