Laura Redondo busca el passaport per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021

Seria la primera vegada que participés l’actual campiona d’Espanya de llançament de martell

Després d’assolir el títol nacional de llançament de martell i d’uns dies de descans torna als entrenaments amb les piles carregades. I és que Laura Redondo té com a únic objectiu a partir d’ara assolir el passaport per participar als Jocs Olímpics que se celebraran a Tòquio l’any proper any del 23 de juliol al 8 d’agost.

Ehuw8dEWsAEozPR

Per a la gavanenca, que defensa els colors de l’FC Barcelona, l’obtenció del títol de campiona d’Espanya “no va ser una sorpresa, ja que portava entrenant entre dues i quatre setmanes força bé. Ara cal prémer una mica més.”

Objectiu: Japó

“El meu objectiu és intentar classificar-me per als Jocs Olímpics”, segons Redondo. Hi ha dues maneres d’aconseguir-ho: “o bé aconseguir una marca mínima de 72,5 metres o a través d’un rànquing participant en diferents trobades i sumant punts”. L’atleta reconeix que “serà difícil però ho vull intentar.”

DgtJJYZW4AIfBpQ

Si assoleix aquest repte esportiu serà la seva primera participació en una olimpíada, ja que va tenir a torcar Londres 2012.

Redacció / Fotos: Arxiu-RFEA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix