La UE Santboiana s’estrenarà a la Lliga davant el Barça

Imprimeix

La competició de Divisió d’Honor donarà inici el cap de setmana del 24/25 d’octubre

La Federación Española de Rugby (FER) ha donat a conèixer el calendari de la Divisió d’Honor 2020-2021 on participa, una temporada més, la UE Santboiana. Una Lliga on el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid defensa el títol, mentre que el Getxo RT torna a la màxima categoria.

Ej4zUE2X0AA7ngb

Nou format

La competició començarà el cap de setmana del 24/25 d’octubre i tindrà un format nou per ajustar-se a la reducció de temps disponible per la seva celebració.

Ei r5LbWAAE2EXV

Primer rival

El conjunt baixllobregatí tindrà com a rival a la jornada inaugural el Barça Rugbi, un vell conegut dels santboians que ja es van enfrontar en un amistós de pretemporada. D’altra banda, el primer partit al Baldiri Aleu serà contra el CE El Salvador de Valladolid.

EjkRYGpWkAE4XR4

Captura de pantalla 2020 10 09 a las 18.09.44

Quarts de final de la Copa

La UE Santboiana està enquadrada en el grup I dels quarts de final de la Copa del Rei juntament amb l’Independiente de Santander i Aparejadores de Burgos. Passa a les semifinals l’equip campió de cada grup -hi ha quatre- i se celebrarà a partit únic el 2 de maig de 2021 (es determinarà per sorteig els encreuaments i l’ordre de rivals dels dos partits).

Redacció / Fotos: Jordi Elias (UES)