La UE Santboiana s’estrenarà a la Lliga davant el Barça

La competició de Divisió d’Honor donarà inici el cap de setmana del 24/25 d’octubre

La Federación Española de Rugby (FER) ha donat a conèixer el calendari de la Divisió d’Honor 2020-2021 on participa, una temporada més, la UE Santboiana. Una Lliga on el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid defensa el títol, mentre que el Getxo RT torna a la màxima categoria.

Ej4zUE2X0AA7ngb

Nou format

La competició començarà el cap de setmana del 24/25 d’octubre i tindrà un format nou per ajustar-se a la reducció de temps disponible per la seva celebració.

  • En primer lloc, es jugarà una primera volta exactament igual que la de la temporada passada, tots contra tots. Sis equips disputaran sis partits a casa i cinc fora, i els altres sis faran el contrari. Seguint amb el que era habitual, aquestes onze jornades decidiran també als quatre classificats per a les semifinals de la Copa del Rei 2020-21, que estan programades per a l'1 i 2 de maig.
  • Posteriorment, els sis primers classificats i els sis següents es dividiran en dos grups per a la segona volta, jugant les cinc jornades restants de fase regular contra els rivals del mateix grup.
  • Una altra diferència entre aquesta i la passada edició serà el nombre de participants en el playoff pel títol, perquè seran vuit els candidats a ser campions, inclosos els dos millors equips del grup inferior dels dos que esmentàvem abans.
  • Finalment, la promoció d'ascens/descens tornarà a l’onzè de Divisió d’Honor contra el subcampió global de Divisió d’Honor B, encara que aquesta vegada serà a partit únic en seu neutral. Aquesta disposició provoca que, una vegada conclosa la primera volta i coneguda la distribució dels grups per a la segona volta (per criteri classificatori), es realitzarà un altre sorteig de calendari.
Ei r5LbWAAE2EXV

Primer rival

El conjunt baixllobregatí tindrà com a rival a la jornada inaugural el Barça Rugbi, un vell conegut dels santboians que ja es van enfrontar en un amistós de pretemporada. D’altra banda, el primer partit al Baldiri Aleu serà contra el CE El Salvador de Valladolid.

EjkRYGpWkAE4XR4

Captura de pantalla 2020 10 09 a las 18.09.44

Quarts de final de la Copa

La UE Santboiana està enquadrada en el grup I dels quarts de final de la Copa del Rei juntament amb l’Independiente de Santander i Aparejadores de Burgos. Passa a les semifinals l’equip campió de cada grup -hi ha quatre- i se celebrarà a partit únic el 2 de maig de 2021 (es determinarà per sorteig els encreuaments i l’ordre de rivals dels dos partits).

Redacció / Fotos: Jordi Elias (UES)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix