El CB Prat, subcampió de la XXI Lliga Nacional Catalana LEB Plata

L’equip dirigit per Dani Miret van perdre davant el Barça B per 57 a 78

El CB Prat es va proclamar subcampió de la XXI Lliga Nacional Catalana Plata. Els potablava van perdre la final davant del Barça B per 57 a 78. El Pavelló Poliesportiu Municipal del CN Terrassa va ser escenari de la final.

50418399257 0532d6ef5b c

El primer quart va començar amb domini blaugrana. Dominava en defensa i estava més encertat en atac. La reacció pratenca va trigar i va arribar a la recta final on va ser capaç de capgirar el marcador advers i acabar guanyant per 21-14 amb un parcial favorable de 12-0.

50418612252 bd8111b43d c

En el segon quart, els de Dani Miret van arrancar forts aconseguint la seva màxima avantatge amb deu punts a favor seu (24-14). A partir d’aquí, el Barça B va millorar el joc que le va permetre igualar el lluminós (28-28, min. 17). La igualtat es va mantenir fins al descans (30-30).

50418053136 e44f40ff41 c

A la represa, el Barça B va posar la directa i distanciar-se del seu rival en el marcador (44-51) fet que va provocar que Dani Miret demanés un temps mort. El tècnic pratenc no va aconseguir el seu objectiu, ja que el període van acabar amb 46-55 per l’equip de Mateo Rubio.

Ejf4m2mXkAQW4Of

El darrer quart va arrancar amb un Barça B que imposava el seu ritme de joc (47-62). A dos minuts pel final el 56-74 que reflectia el marcador deixava sentenciat l’enfrontament pel Barça B. I és que el CB Prat havia abaixat definitivament els braços, ja que va acusar en el darrer tram del partit un gran cansament físic. Al final, 57-78.

50417750598 063193be89 c

El base de l’FC Barcelona B, Dídac Cuevas, ha estat escollit com a MVP de la Final amb uns registres individuals de 12 punts i 2 triples en 20 minuts. Per part pratenca, Parrado ha estat el màxim anotador local amb 11 punts.

50418228716 906d3c4683 c

ACTA (clíca aquí)

Dani Miret (entrenador del CB Prat)

“Penso que el físic ha estat important, especialment a la segona part on hem estat per sota del que pensava. Cal ser més competitius darrere. Estic content de la primera part que hem fet, on hem estat molt seriosos i molt concentrats. A la segona meitat ens hem col·lapsat, ens ha faltat agressivitat en defensa i hem perdut idees i deixat de fer el nostre bàsquet”

Mateo Rubio (entrenador del Barça B)

“Sempre és bonit guanyar un títol. A nivell defensiu hem estat bé, sobretot a partir del minut 5 del tercer quart. Un dels aspectes que cal destacar és que hem estat capaços d’ajustat el que no estàvem fent gairebé durant el partit”