Andreu Simón, campió d’Espanya de trail running

L’atleta del CA Olesa va dominar la cursa i va aconseguir arribar primer amb un temps de 3h38’47’’

El corredor Andreu Simon (CA Olesa) es va proclamar campió d’Espanya de la modalitat de trail running –les curses de muntanya de la federació d’atletisme– en una prova disputada a El Paso (La Palma). Simon va completar l’exigent recorregut de 44 quilòmetres i un desnivell acumulat de 5.984 metres en un temps de 3h38’47’’, deixant molt enrere els seus principals rivals Alejandro Forcades (3h42’47’’) i Borja Fernández (3h45’49’’).

EjZRyJwWoAAKK80

Eja5InSXYAAlDTF

L'atleta de Sant Vicenç dels Horts, que actualment resideix a Collbató, arribava a l’illa canària sense haver competit en els darrers set mesos, però des de l’inici de la prova es va mostrar molt fort. A partir del quilòmetre 18,72 l’atleta ha començat a distanciar-se dels seus rivals i ha marxat completament sol fins a l’arribada.

Captura de pantalla 2020 10 04 a las 21.21.55

EjZlzqzXYAM3vHy

“Estic content d’aconseguir guanyar el Campionat d’Espanya, ja que venia a l’illa amb aquest objectiu. He entrenat a consciència però no tenia referències del ritme de competició. He vingut a fer la meva cursa i a imposar el meu ritme i estic conten perquè veig que no estic tan malament com em pensava”, ha explicat finalitzada la prova atlètica.

Redacció / Fotos: Territorio Trail Media