CB Prat-Barça B, final de la XXI Liga Nacional Catalana LEB Plata

Imprimeix

L’equip de Dani Miret buscarà el seu segon títol de la categoria

El Pavelló Poliesportiu Municipal del CN Terrassa serà escenari, avui diumenge 4 d’octubre, de la final de la XXI Lliga Nacional Catalana LEB Plata. El CB Prat, que es va imposar ahir al CB Cornellà (80-65), s’enfrontarà a partir de les 18 hores, al Barça B, que va guanyar al Torrons Vicens-CB L’Hospitalet (71-48).

EjaagWYWkAAn9qr 1

50412832741 59e87d9542 c

Dani Miret, entrenador del CB Prat, destaca que estem encara en plena pretemporada i aquest any serà difícil agafar el ritme després de tants mesos aturats. Ens falta un punt de ritme i un punt de contundència". D’altra banda, Marc Blanch, jugador del CB Prat, considera que “estem capacitats per jugar dos partits en 24 hores, encara que serà complicat davant del Barça B.”

D’altra banda, Mateo Rubio, entrenador del Barça B, considera que “és molt aviat i aquest any no hem pogut jugar gaire partits, però he vist coses positives davant l’Hospitalet. Hem jugat amb energia, amb bona comunicació entre els jugadors i crec que tenim un bloc molt unit, però tenim moments amb l’equip desconcentrat i ens hem relaxat una mica.”

El partit serà transmès en directe per La Xarxa, les televisions locals i en streaming per la plataforma XALA.

Redacció / Fotos: FCBQ