El CB Prat, finalista de la Lliga Nacional Catalana LEB Plata

L’equip de Dani Miret es va imposar per 15 punts (80-65) davant el CB Cornellà en la primera de les semifinals de la competició

El CB Prat s'ha convertit en el primer finalista de la XXI Lliga Nacional Catalana LEB després de guanyar al CB Cornellà per 80-65 en un interessant derbi baixllobregatí que han dominat els potablava a partir del segon quart.

50411838993 6d8d6b612a c

El conjunt blau s’ha mostrat molt competitiu en els primers deu minuts, tot i que va acabar perdent el primer quart (28-25). A partir del segon, els potablava van millorar les seves prestacions (atac-defensa) i van marxar al descans amb un avantatge de 14 punts (47-33).

50412447566 15e7c619ff c

50411750368 64baa9471d c

A la represa, s’esperava una reacció cornellanenca, però aquesta no va arribar. Així, a poc més de dos minuts per finalitzar el tercer quart, els de Juan Couto perdien de 19 punts (60-41). Al final, la diferència va ser de 17 punts (63-46), ja que el CBC no va ser capaç de revertir la situació adversa davant un rival molt més encertat, sobretot, en el tir exterior. Ja en els darrers deu minuts, els de Dani Miret van baixar d’intensitat i el CB Cornellà va retallar el desavantatge fins als 12 punts (72-60, a 3’41’’ pel final). Laa seva millora però no va tenir continuïtat i el partit va quedar sentenciat en els darrers dos minuts.

Ejalp7YXcAA 5 9

Al final, el marcador va ser de 80-65. El millor del partit fou el pratenc Carles Marzo amb 15 punts, 3 assistències, 4 rebots i 1 recuperació (17 de valoració).