Pau Capell polvoritza el rècord de la Volta a Menorca

L’atleta de Sant Boi de Llobregat ha abaixat el temps en gairebé dues hores

Nou èxit de Pau Capell. L’atleta de Sant Boi de Llobregat ha abaixat el rècord de la Volta a Menorca, en 1h59’, superant amb molta solvència la marca anterior de 18h45’ i deixant-la en unes més que excel·lents 16h46’48’’. Precisament es tracta del mateix escenari on va disputar fa set anys la seva primera carrera d'ultratrail. 

capelltrailmenorca 1601734617

“M’agradaria baixar de les 18 hores, encara que és complicat però ho vull intentar. Tinc molta estima a Menorca i vull fer el rècord”, explicava abans d’iniciar el repte ahir a les 22.30 hores. No només ha aconseguit l’objectiu sinó que ha aconseguit un nou i estratosfèric temps.

415975

rogersalanova

Capell ha travessat la línia de meta a la plaça des Pins de Ciutadella passades les tres de la tarda. Segons explica menorca.info el santboià ha vist començar dissabte en el llevant menorquí i sobre les 6.50h del matí arribava en pas ferm al port de Maó, com sempre, acompanyat del seu seguici i de diversos corredors. Ja a les 7.45h, l’ultra fondista -dues vegades campió del món- arribava a Alcalfar. Al migdia ja estava a Cala Galdana i al voltant de les 14 hores trepitjava el Cap d'Artrutx.

Captura de pantalla 2020 10 03 a las 16.10.33

Triomf de Corachan

D’altra banda, la també santboiana Judith Corachán, es va proclamar subcampiona d’Espanya de mitja distància a la Bilbao Triatlón, en la primera competició oficial des del confinament.

EjLL7N9XYAARWYd

Redacció / Fotos: Roger Salanova-Diari Menorca-JC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix