El pilot gavanenc Pepe Oriola conquereix Monza

Imprimeix

Va sumar diumenge el primer triomf de la temporada a les TCR Europa guanyant la segona cursa

Primera gran èxit de Pepe Oriola a les TCR Europa. El pilot de l’equip Brutal Fish Racing Team va sumar una victòria al mític circuit de Monza. El pilot de Gavà va aprofitar la seva oportunitat en pista, després de protagonitzar una brillant sortida en la segona carrera d’aquest migdia. Oriola partia sisè, però no s’ho va pensar dues vegades, va arriscar al màxim i va escalar diverses posicions fins a sorprendre John Filippi, i col·locar-se líder. Malgrat els continus intents de Nicolas Baert i, sobretot, de Julian Briché en els últims viratges que el van obligar a posar l’Honda Civic al límit, Oriola va aconseguir creuar sota la bandera a quadres com a vencedor.

PEPE ORIOLA 290920

“Ja em tocava. Després d’un inici de temporada agredolça, a Monza ha arribat la meva oportunitat. Estic molt emocionat i esgotat, perquè no ho he tingut gens fàcil en pista. Briché m’ha obligat a anar al límit en les dues últimes voltes, però, per sort, l’Honda ha respost a la perfecció i he pogut tancar-li totes les portes”, va explicar Oriola al final de la cursa.

Ei gg9DWAAcD0V4

En la primera carrera tenia clar que en la sortida havia de mantenir contacte amb el grup davanter per optar al podi. No obstant això, quan anava 4t, va protagonitzar una emocionant batalla amb Teddy Clairet per la 3a plaça, però no sabia que, quan només portava 4 voltes, un incident de carrera amb el propi Clairet el deixaria fora. Malgrat això, Oriola es va refer per signar un dels triomfs més esperats de la temporada. Aquest resultat donarà molta moral a Oriola, qui ja prepara el seu retorn en competició a Montmeló , els dies 10 i 11 d’octubre, on tindrà lloc la quarta prova de la temporada. 

Redacció / Fotos: Pepe Oriola