El Barça CBS es proclama campió de la Lliga Catalana LF2

És el tercer títol de les santfeliuenques que es van imposar a l’Advisoria Maresme a la pròrroga per 73 a 83

Tercer títol de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 per al Barça CBS. Les santfeliuenques van jugar ahir la final com a amfitriones de la competició al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro. I es van imposar davant l’Advisoria Maresme de Mataró por 73 a 83 en un partit molt emocionant que es va decidir a la pròrroga després d’arribar als quaranta minuts amb empat a 66 punts. La blaugrana Jessica Fequiere, màxima anotadora del Barça CBS, amb 17 punts, i clau en el temps extra, va ser escollida com l’MVP de la final.

50389582157 9c2011f6b7 w

50389154951 f3d99a8e6e c

50388543173 bd9a5b0657 c

Tot i que les baixllobregatines van disposar de les primeres diferències importants (5-12 i 8-15), el seu rival va ser capaç de neutralitzar el desavantatge i acabar el primer quart amb 14-15. La igualtat es va mantenir en els següents deu minuts on un triple de Jessica Fequiere i una cistella in extremis de Laia Anducas va situar el marcador a la mitja part amb un 32-36.

50389328922 2318414a40 c

El Barça CBS va poder mantenir el seu avantatge fins al final del tercer quart (46-54). L’Advisoria Maresme va saber reaccionar al tram final del partit per situar-se amb un 64-58 favorable a les mataronines. Les d’Isaac Fernández van espavilar aconseguint forçar la pròrroga (66-66). L’aportació en el temps extra de Jessica Fequiere i d’Ainhoa López van ser claus.