El Ciutat Cooperativa s’enfrontarà davant del Llavaneres

Imprimeix
El vencedor de l’eliminatòria d’ascens a doble partit jugarà la propera temporada a Segona Catalana.

Ahir es va celebrar els sorteigs de promoció a Tercera Divisió Nacional, a Primera Catalana i a Segona Catalana a la seu de la Federació Catalana de Futbol. El Ciutat Cooperativa, segon a la Lliga regular en el grup VIII, s’enfrontarà a l’eliminatòria d’ascens a Segona Catalana davant del Llavaneres. El partit d’anada es jugarà al Municipal Dani Jarque de Sant Boi de Llobregat (diumenge 10 de juny, a les 19 hores) i la tornada al Camp d’Esports de Sant Andreu de Llavaneres (dissabte 16 de juny, 18.30 hores).

Altres resultats

Aquestes darreres setmanes també s’han jugat les diferents fases d’ascens a la Tercera Catalana amb resultats negatius pels equips comarcals. L’Atlètic Sant Just va perdre la possibilitat de pujar de categoria després d’empatar a casa a un gol, i igualar a zero al camp del Palautordera. Tampoc va ascendir la PB Sant Vicenç dels Horts, que va perdre els dos partits davant del Sentmenat (3-2 i 2-3).

Mentre, en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya 2012-13 l’Almeda, de Cornellà de Llobregat, va aconseguir passar de ronda després de vèncer per 3 a 2 al Base Vilanova i La Geltrú, mentre que l’Espluguenc va quedar eliminat ja que va perdre davant de l’Ibèria per 0 a 1. Els emparellaments de la segona eliminatòria (9-10 de juny) són els següents: Almeda-Equipo Ja i Fàtima-La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts.

Marçal Fontanals - FCF / Foto: AP