L’AE Esplugues s’estrenarà a casa davant el Torreblanca Melilla

L’equip baixllobregatí jugarà, que jugarà un any més a la màxima categoria nacional del futbol sala nacional, ja coneix el calendari

L’RFEF ha publicat el calendari de la Primera Divisió nacional femenina de futbol sala femení de la temporada 2020-2021, amb la presència de l’AE Esplugues com a únic representant català.

2019 09 11 21 59 36Final Femenina Futsal 38

La competició es desenvoluparà en un grup únic, amb anada i tornada. Un cop finalitzi la Fase Regular, les quatre primeres classificades disputaran el playoff pel títol a partit únic. Pel que fa al descens, els quatre últims classificats baixaran de categoria i la tretzena i la catorzena classificada, disputaran la Fase de Promoció contra les perdedores del playoff d’ascens a la màxima categoria. L’AE Penya Esplugues s’estrenarà a la competició a casa contra el Torreblanca Melilla CF, el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre de 2020.

CALENDARI DE PRIMERA DIVISIÓ (clica aquí)

La capitana, amb la selecció

La Selecció Espanyola de Futbol Sala va presentar la que serà el seu nou equipament en totes les seves categories. Cal destacar la presència de Berta Velasco, capitana de l’AE Esplugues i també internacional amb Espanya.

Eh IoVcXYAAhdJx

En l'acte, que ha tingut lloc en el Saló Luis Aragonés de la Ciutat del Futbol de les Fregues, es va veure un aforament reduït amb el personal estrictament necessari per a complir amb totes les mesures sanitàries imposades per la COVID-19.

Redacció / Fotos: FCF-RFEF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix