Arrenca la Copa Catalunya Absoluta de waterpolo

Sant Feliu, Molins de Rei i Vallirana ja han entrat en la competició

Ja ha començat el Torneig de la Represa-Copa Catalunya de waterpolo en les categories masculina i femenina. Una competició prèvia a la Lliga RFEN que donarà inici l’octubre proper.

EiTHk gWoAAnfM6

CN Sant Feliu

A la categoria masculina, el CN Sant Feliu es va imposar a la seva piscina davant la UE Horta per un clar 13-7 i és el líder provisional del grup A. Els baixllobregatins van sentenciar l’enfrontament a la primera part del partit. Els parcials van ser 4-2, 4-2, 2-2 i 3-1.

EiReZnBXsAE8WXi

CN Molins de Rei

El CN Molins de Rei de Sergi Pedrerol no va poder amb el CE Mediterrani (5-10, parcials: 1-3, 1-2, 1-2 i 2-3) i és segon del grup B. I en el grup C, el CN Vallirana va caure derrotat a la seva piscina davant el CN Rubí per 10-15. A més, el passat 17 de setembre va jugar a Granollers on va perdre també per 22-8.

D’altra banda, a la categoria femenina, el CN Sant Feliu va perdre per la mínima a la piscina del CN Rubí per 10-9.

Redacció / Fotos: CNSF-FCN-CN Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix