S’obren les inscripcions per la XII Cursa La Vicentina

Imprimeix

La prova atlètica de Sant Vicenç dels Horts tindrà enguany dues distàncies (5 i 10 quilòmetres)

Sant Vicenç dels Horts viurà una nova edició de la popular Cursa La Vicentina el proper 18 d’octubre. Enguany la prova compta amb la novetat de dues distàncies: 5 i 10 quilòmetres, i com sempre estarà oberta a tots els públics.

La prova s’iniciarà a les 10 h i tindrà sortida i arribada al Parc de la Foneria. La cursa transcorrerà pels carrers del municipi i per la llera del riu Llobregat (amb quasi 4 quilòmetres totalment plans) dins d’un entorn natural privilegiat. Hi haurà servei d’avituallament per la prova més llarga.

lavicentina

El regidor d’Esports, Xavi Gómez , ha animat a tothom a participar-hi i ha explicat que Sant Vicenç dels Horts té un gran esperit esportiu i a poc a poc i amb seguretat l’hem d’anar recuperant. És molt important que els i les joves, persones adultes i grans facin esport i en promoguin els seus valors.”

Mesures de seguretat

Per motius de seguretat la prova se celebrarà amb certes restriccions. En primer lloc hi haurà un límit en les inscripcions, i es recomana que es facin prèviament a la cita i per internet. En segon lloc, les sortides dels i les esportistes serà esglaonada, garantint que no es produeixin aglomeracions en cap tram del recorregut. Per últim, els i les participants hauran de dur mascareta abans d’iniciar la prova i un cop l’acabin.

INCRIPCIONS (clíca aquí)

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Arxiu