S’obren les inscripcions per la XII Cursa La Vicentina

La prova atlètica de Sant Vicenç dels Horts tindrà enguany dues distàncies (5 i 10 quilòmetres)

Sant Vicenç dels Horts viurà una nova edició de la popular Cursa La Vicentina el proper 18 d’octubre. Enguany la prova compta amb la novetat de dues distàncies: 5 i 10 quilòmetres, i com sempre estarà oberta a tots els públics.

La prova s’iniciarà a les 10 h i tindrà sortida i arribada al Parc de la Foneria. La cursa transcorrerà pels carrers del municipi i per la llera del riu Llobregat (amb quasi 4 quilòmetres totalment plans) dins d’un entorn natural privilegiat. Hi haurà servei d’avituallament per la prova més llarga.

lavicentina

El regidor d’Esports, Xavi Gómez , ha animat a tothom a participar-hi i ha explicat que Sant Vicenç dels Horts té un gran esperit esportiu i a poc a poc i amb seguretat l’hem d’anar recuperant. És molt important que els i les joves, persones adultes i grans facin esport i en promoguin els seus valors.”

Mesures de seguretat

Per motius de seguretat la prova se celebrarà amb certes restriccions. En primer lloc hi haurà un límit en les inscripcions, i es recomana que es facin prèviament a la cita i per internet. En segon lloc, les sortides dels i les esportistes serà esglaonada, garantint que no es produeixin aglomeracions en cap tram del recorregut. Per últim, els i les participants hauran de dur mascareta abans d’iniciar la prova i un cop l’acabin.

INCRIPCIONS (clíca aquí)

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Arxiu



 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix