Arrenca el cap de setmana la Lliga Catalana EBA

CB Martorell, CB Esparreguera i BBA Castelldefels buscaran classificar-se pels quarts de final de la competició

La XXXIX de la Lliga Catalana EBA engega motors aquest cap de setmana amb la disputa dels primers partits de la fase prèvia de la competició. L’edició d’enguany manté el format dels darrers cursos amb una fase inicial de vuit grups amb clubs representants de tot el territori.

EiMecGKX0AApU6j

El CB Martorell i el CB Esparreguera estan enquadrats en el grup IV. Els primers s’enfrontaran com a locals davant l’Igualada (19/09, 18h), mentre que els segons ho farà també a la seva pista davant l’Artés (19/09 18h). D’altra banda, el BBA Castelldefels està enquadrat en el grup VI. Els de Can Viander reben la visita del Roser (20/09, 18.15h).

Els primers classificats de cada grup tindran accés a les fases eliminatòries. La Final a Vuit està prevista pels dies 10 (Quarts de Final), 11 (Semifinals) i 12 d'octubre (Final) amb seu i horaris encara per determinar. El sorteig es comunicarà oportunament, una vegada hagi finalitzat la fase prèvia.

Redacció / Fotos: CB Esparreguera-CB Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix