Castelldefels i Santfeliuenc, en el subgrup A de Tercera Divisió

Imprimeix

Tindran com a rivals l’Europa, Igualada, Manresa, Montañesa, Pobla de Mafumet, San Cristóbal, Terrassa, Valls i Vilafranca

Després de publicar-se les bases de les competicions d'àmbit estatal per part de l’RFEF, la Federació Catalana de Futbol dona a conèixer les agrupacions del Grup 5 de la Tercera Divisió. Els 22 equips catalans de la categoria quedaran distribuïts en dos subgrups d'11 equips cadascun en la primera fase de la competició, segons el criteri de proximitat.

La distribució dels equips en els dos subgrups serà la següent:

2020 09 15 10 32 12 portada

L’inici de la temporada 2020-2021 a la Tercera Divisió està previst per al cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. El campionat tindrà un total de 22 jornades en cada subgrup, i els equips participants s'enfrontaran a doble volta.

Ehi3t8 WAAAKnG5

EhffYjaXYAEiX9x

Un cop finalitzada la primera fase, i en funció de la seva classificació, els equips passaran a disputar la segona fase per l'ascens a la Segona Divisió B o bé la segona fase per la permanència a la Tercera Divisió. Posteriorment, hi haurà una tercera fase de competició, corresponent a la fase final d'eliminatòries i el play-off per l'ascens a la Segona Divisió B.

Redacció / Fotos: FC Santfeliuenc-UE Castelldefels