El santboià Marc Gasol no podrà defensar el títol de l'NBA

Imprimeix

El seu equip Toronto Raptors , actual campió de l’NBA, va perdre a les semifinals de Conferència Est davant Boston Celtics (3-4)

Marc Gasol no podrà defensar el títol de l’NBA que va conquerir amb els Toronto Raptos la pasada temporada. Boston Céltics ha barrat el pas als canadencs a la final de la Conferència Est després de guanyar les sefiminals per 3-4. El pivot santobià no ha jugat un bon playoff i el seu equip ho ha pagt molt car. El jugador de Sant Boi de Llobregat va explicar al final del partit i de l’eliminatòria que "obviament ara mateix estic frustrat perquè sento que podria haver ajudat més a l'equip en diferents àrees” i va afegir que “tot això em portarà a coses en les quals treballar durant la postemporada i consisteix a treballar amb el millor ànim possible per a convertir-se en millor jugador."

15998992332061

Sense descans

El pivot acaba així un cicle de més d'un any pràcticament sense descans. Va començar el febrer de 2019 amb el seu traspàs des de Memphis Grizzlies i que acabaria convertint-se en una accelerada carrera pel campionat davant Golden State Warriors mesos després per a, pràcticament sense detenir-se, iniciar el Mundial de la Xina on Espanya va aconseguir conquerir l'or.

GettyImages 1271614261 768x511 

El futur més immediat de Gasol pansa per definir on jugarà l'any vinent. Amb el final d'aquesta trobada conclou el contracte signat amb els Grizzlies en 2015 per 110 milions de dòlars, per la qual cosa serà agent lliure sense restriccions als seus 35 anys una vegada que s'obri el mercat. "Veritablement no ho sé", va dir Marc sobre el seu futur. "Ara mateix, donades les circumstàncies en les quals hem estat durant els últims mesos, l'única cosa que penses és tractar d'estar amb la teva família, almenys per a mi. Espero veure aviat als meus fills i la meva dona. Això està passant per la meva ment ara mateix", diu.

Redacció / Fotos: Arixu-NBA