Pau Aguilera-Nil Solà guanyen les 2H de Resistència de Sant Vicenç

Imprimeix

La competició, que es va celebrar al barri de Can Costa, va aplegar més d’un centenar de participants

Més d’un centenar de ciclistes es van donar cita el passat diumenge 6 de setembre a Sant Vicenç dels Horts per participar en la segona edició de les 2 Hores de Resistència. Una competició organitzada per al Club Ciclista Santvi que es va celebrar al barri de Can Costa en un circuit de tres quilòmetres. L’edició d’enguany va ser tot un èxit organitzatiu i de participació on el club local va haver de tancar les inscripcions molt abans de la data fixada. A més, el gran nivell dels participants va assegurar una jornada perfecta.

50318392928 ca8e574460 c

En la modalitat de parella Elit masculí (classificació general), els guanyadors van ser Pau Aguilera i Nil Solà, del club Corvifour, amb un total de 15 voltes. En segona posició va finalitzar Arnau Jordan i Marc Aladesa, del Loketes Team, a poc més de tres minuts dels primers (15 voltes), i en tercer lloc va ser per la parella Esteban Arquillo i Àlex Herrera (EA Team), a una volta dels guanyadors. En la categoria femina, la parella Sandra Jordà i Veerle Cleiren (TEM) va ser la vencedora.

50316046332 b56d4529d7 c

En la categoria parelles mixtes, els primers classificats van ser el tàndem Pau Marza i Arantxa Salvadó (Lilis Team) amb 15 voltes. Gerard Copado i Joel Llavina (Scott Power) van dominar la categoria per parelles cadet, mentre que Álex Caballero i Joan Jiménez (RR Bikers) es van imposar en la modalitat de parella màster. D’altra banda, la parella Àlex Cirera i Jordi Solà (Rex Team) van ser els campions en parella veterà.

En la modalitat individual, el vencedor va ser Roberto Fidalgo, mentre que en la categoria femenina es va imposar Marta Martínez.

Redacció / Fotos: Club Ciclista Santvi