El cadet Alex García guanya a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

En la categoria infantil es va imposar Roger Pareta i Ainara Inarejos

Àlex García (Quadis-Trex CC Sant Boi) va guanyar ahir diumenge el GP Pulperia Celta-Sant Boi de Llobregat en categoria cadet masculina, prova disputada aquest matí a la província de Barcelona i puntuable per a la Copa Catalana Cadet. La competició va aplegar gairebé uns 200 ciclistes, que va permetre una gran jornada de ciclisme.  

EhQF IUXcAEWdu1

El recorregut de la carrera, de 48,4 km, es va celebrar en un circuit d’1,94 km en el municipi baixllobregatí, al qual han donat 25 voltes. Àlex García va culminar amb victòria una llarga escapada, exhibint-se en una jornada on ha estat gairebé 40 km escapolit, dels quals prop de 25 quilòmetres van ser en solitari. En l'esprint del grup perseguidor, Oriol Alcaraz va assolir la segona posició, a 37 segons del guanyador, i Marc Collell es va haver de conformar amb la tercera. A més de pujar al podi pel tercer lloc, Collell va recollir el premi com el millor cadet de primer any.

EhObuszXkAEvyG2

El Jufré Vic-ETB s'ha emportat el premi com a millor equip de la carrera, superant al Quadis-Trek CC Sant Boi, segon a 32 segons, i al Tadesan-Núria-*Purito, tercer classificat, a 5 minuts i 52 segons. Amb aquest resultat, Oriol Alcaraz contínua líder de la Copa Catalana Cadet. A la categoria infantil, la guanyadora ha estat Paula Recio (Top Conserge-Costa Brava). Han completat el podi Julia García i Estefania Jiménez. Per equips, s’ha imposat el Vic-ETB Club Natació.

Els altres guanyadors han estat Roger Pareta (Top Conserge-Costa Barava, infantil), Ainara Inarejos (Barcelona Pista CE, infantil fem.), Julia Passarrius )Team Montagnac Avenir, júnior fem.), Seff Van (Montbike Messer Cycling, aleví)), Martí Hueso (Vallès Terrassa, principiant), Ilde Jiménez (Jufre Vic-RTB, benjamí) i Nil Roselló (CC Sant Boi, prebenjamí).

Redacció / Fotos: CC Sant Boi-AFM