El CN Sant Feliu i el CN Molins del Rei entren en competició

Imprimeix

Participaran en el Torneig de la Represa que començarà aquest setembre en la seva fase de grups on els equips intentaran classificar-se per als quarts de final

Després d’uns quants mesos sense activitats, el waterpolo torna a les piscines catalanes amb el Torneig de la Represa (fase de grups de la Copa Catalunya). Una competició on hi participaran el CN Sant Feliu, en la categoria masculina i femenina, i el CN Molins de Rei, en la masculina.

waterpolo 1 2

Durant aquest setembre, octubre i desembre els equips catalans classificats jugaran la primera competició oficial des que es van decretar les mesures d'aturada i confinament a causa de la pandèmia de la COVID-19. Un cop acabada la fase de grups, els quarts i les semis, es jugarà la final, que serà la Copa Catalunya, els dies 30 i 31 de gener al CN Mataró. 

torneig represa wp masc

torneig represa wp fem

La fase de grups es jugarà els dies 16, 19, 23, 26 i 30 de setembre amb sistema Lliga a una volta. Els quarts de final seran a doble partit els dies 3 i 6 octubre, les semifinals es jugaran amb el mateix sistema, les noies els dies 5 i 10 de desembre i els nois el 9 i 12 de gener.

Redacció / Fotos: FCN-CN Molins de Rei-CN Sant Feliu