La cervellonenca Anna Borràs, campiona d'Espanya d'eslàlom gegant

Imprimeix
La viladecanenca Ainhoa Mellado va ser segona, mentre que el cervellonenc Marc Morera va ser argent en la mateixa modalitat
Anna Borràs (May Luengo) es va proclamar el passat cap de setmana campiona d'Espanya d'alpí en línia en la modalitat d'eslàlom gegant en categoria absoluta. La competició es va celebrar a la població castellano-lleonesa de Béjar, on va tenir lloc la primera prova oficial d'una disciplina de patinatge sobre rodes post COVID-19 a l'estat espanyol.
marcmorerawrg
Borràs, que es va imposar en les dues mànegues, va fer un temps acumulat de 54"29 i va guanyar per 56 centèsimes a la viladecanenca Ainhoa Mellado (Pyrene Inline), que va aconseguir l'argent. En categoria absoluta masculina el cervellonenc Marc Morera (Pyrene Inline) va ser segon amb a1"09 de l'asturià Sergio Méndez (Asturline Roller Alpine Team), que va obtenir el títol amb un registre acumulat de 51"04.
A la competició d'eslàlom gegant per equips, el Pyrene Inline, format per Marc Morera, Lluís Sistach, Ainhoa Mellado i Carlota Goula, s'ha imposat clarament, amb un temps de 3'35"76, al CD Leitariegos de Castella i Lleó, que ha acabat segon a 2'02". El bronze ha estat pel May Luengo, que amb un equip format per Blanca Bagaria, Joan Sala, Marta Borràs i Anna Borràs a 7"99 del Pyrene.
Aquest diumenge es disputarà al mateix escenari el VI trofeu Ciudad de Béjar, puntuable per a la primera fase de la Copa d'Espanya en categories Sub11, Sub13, Sub15, Sub17, Júnior i Absoluta.
Redacció / Fotos:FECAPA