Manel Merino i David da Silva, pugen i baixen el Rat Penat vint vegades

Els dos ciclistes del CC Ratpenat de Gavà van completar uns 180 quilòmetres amb un pendent màxim del 23%

Gavà compta actualment amb un únic club ciclista: el CC Ratpenat. L’entitat esportiva, que va néixer l’any 2005, agafa el nom del turó de l’Alzina Freda (Rat Penat). Ja són 15 anys de vida i, per la qual cosa, el club ho va celebrar de la millor manera coincidint també que havia arribat als 180 socis. Dos dels seus ciclistes, Manel Merino i David da Silva, van aconseguir un extraordinari repte esportiu pujant i baixant del Rat Penat en bicicleta un total de vint vegades.

WhatsApp Image 2020 08 03 at 14.54.13 2

Manel Merino, el president del club, explica que “cada any fem una cronoescalada amb només una pujada, però en aquesta ocasió vam pensar a veure si podíem fer 20 pujades, que és l’equivalent al desnivell que hi ha a l’Everest”.  El dia escollit va ser el passat 1 d’agost. Merino ha volgut deixar molt clar que “unes 80 persones vinculades al club van venir a ajudar-nos, a donar-nos aigua i a animar-nos, i sense ells hauria estat totalment impossible completar aquest repte”. Tot i això, el repte era molt important perquè “estàvem a prop dels 40 graus i feia molta calor, en total van ser 15 hores a dalt de la bicicleta i el tema de la calor va ser molt dur.”

L’inici de la prova es va fer a les 4 de la matinada, i el final no va arribar fins a les 10 de la nit. En total uns 180 quilòmetres, amb un pendent màxim del 23%. Tot i que els resultats no eren òbviament el més important en aquesta prova ciclista, finalment dos dels participants van ser els únics en aconseguir completar el repte de fer 20 pujades al Rat Penat.

Redacció / Fotos: CC Ratpenat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix