CB Cornellà i CB Prat ja coneixen el calendari de la LEB Plata

Imprimeix
Pardinyes-Cornellà i Prat-Benicarló seran els enfrontaments de la primera jornada de Lliga
La Federación Española de Baloncesto (FEB) ha donat a conèixer el calendari 2020-2021 de la LEB Plata. Una categoría que tindrà enguany dos representants de la nostra comarca: CB Cornellà i CB Prat. La temporada regular donarà inici el proper 10 d'octubre. Els dos conjunts baixllobregatíns estan enquadrats en el grup Est.
cbprat lebplata 11
Els blaus de Juan Couto començaran a la pista del Pardinyes Lleida, actual campió de la Lliga Nacional Catalana LEB Plata, mentre que el CB Prat de Dani Miret rebrà la visita del Benicarló al Pavelló Municipal Joan Busquets. La resta d'equips del grup Est són Globalcaja La Roda, Global Jairis, Villarrobledo, Tarragona, Menorca, Basket Navarra, Bara B, Gran Canaria, Albacete Basket i Torrons Vicens L'Hospitalet.
La competició
El 9 de gener es jugarà l'última jornada de la primera volta, que determinarà els dos equips que disputaran la Copa LEB Plata el 30 de gener. En aquesta edició serà equip local el primer classificat del Grup Est. L'11 d'abril es jugarà l'última jornada de Lliga.
cornella lñebplata
Després de la classificació dels grups es jugarà una eliminatòria a anada i volta entre els primers classificats de cada grup (17 i 24 d'abril), en el qual el guanyador ascendirà directament a la LEB Or. Els classificats del 2n al 8è lloc de cada grup començaran les eliminatòries directes de vuitens (17 i 24 d'abril), de quarts de final, ja amb el perdedor de l'eliminatòria per l'ascens (1 i 8 de maig) i semifinals (15 i 22 de maig). Els guanyadors de les dos semifinals ascendiran a LEB Or.
Redacció / Fotos: CBC-CBP