Esparreguera, Castelldefels i Martorell ja coneixen els rivals de Lliga EBA

Imprimeix

Estan enquadrats en el grup C-1 i la competició donarà inici a mitjans d’octubre

Ja es coneix el calendari de la Lliga EBA 2020-2021. Aquest any seran tres els equips de la nostra comarca que ens representaran després de l’ascens administratiu del CB Cornellà que jugarà a la LEB Plata.

Captura de pantalla 2020 07 31 a las 20.03.38

Així, CB Esparreguera, BBA Castelldefels i CB Martorell arrencaran la temporada a mitjans d’octubre en una categoria dividida en dos grups. A més dels tres conjunts baixllobregatins, el grup C-1 també inclou EM El Olivar (Saragossa), Alpicat (Lleida), Torreforta (Tarragona), El Olivar (Saragossa), Artés, Salou, Valls, Igualada i Es Castell (Illes Balears).   Els emparellaments de la primera jornada són: Esparreguera-Artés, Martorell-Igualada i Es Castell-Castelldefels.

EePvowsXoAAjFjt

La Lliga Regular acabarà el 17 d'abril amb la jornada vint-i-dosena, i els vuit millors classificats (els dos millors classificats i els dos millors tercers) disputaran una Fase Final de Conferència en tres dies (30 d'abril, 1 i 2 de maig). Els quatre primers classificats disputaran la Fase Final de l’EBA els dies 13, 14, 15 i 16 de maig.

Redacció / Fotos: CBM-CBE-CBC