Barça i Almeda busquen un lloc a la Final a Quatre de la Lliga Catalana LF2

L’Unilever Viladecans BF tindrà com a rivals l’Snatt's Femení Sant Adrià,  i Germans Homs-UE Mataró-Femení Maresme

Ja es coneix el calendari oficial de la dissetena edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2. Una competició que aplegarà deu equips entre els quals hi ha tres del Baix Llobregat: Barça CBS, Basket Almeda i Unilever Viladecasn BF.

EZM eDoWoAEXebT

Hi haurà una Fase Prèvia on es classificaran el millor equip de cada un dels quatre grups per a la Final a Quatre. Hi haurà dos grups de dos equips que jugaran a anada i tornada, mentre que els altres dos grups el formen tres equips que disputaran una lligueta entre els ells. La fase prèvia es jugarà durant el mes de setembre (6, 13 i 20). Mentrestant, la Final a Quatre tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, amb seu i horaris a determinar.

Grup 1: GEIEG UniGirona i Advisoria Maresme


Grup 2: Snatt's Femení Sant Adrià, Unilever Viladecans BF i Germans Homs-UE

Mataró-Femení Maresme


Grup 3: Lima-Horta Barcelona, Segle XXI i Club Joventut Badalona


Grup 4: Barça CBS i Bàsquet Almeda

Eb dkhlXYAAaTsE

Cal recordar que l’actual campió és l’Snatt’s Femení Sant Adrià és el vigent campió de la competició en fer-se, l'any passat, amb el seu setè títol després de guanyar el Lima-Horta Barcelona pel resultat de 68-46 a la final jugada a Sant Feliu de Llobregat.

Redacció / Fotos: BA-BCBS-VBF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix