La UE Cornellà no pot aconseguir la glòria

Un gol del castellonenc Juanto Ortuño a la primera part va enterrar les il·lusions de l’equip verd

No ha pogut ser. El Cornellà continuarà a Segona Divisió B després de perdre per la mínima davant del Castelló en la darrera eliminatòria del playoff d’ascens a Segona Divisió A. Un gol de Juanto Ortuño, als 26 minuts de la primera part, va ser decisiu perquè els orelluts pugessin a la categoria d’argent del futbol nacional deu anys després. Els verds van intentar capgirar la situació adversa en tot moment, però no va tenir l’encert d’anteriors partits.

Ed4dBjOWsAIL2 h

Ed4gIqQXYAAr2ty

Ed4QCNKXgAALkjk

El partit no va començar gairebé per al Cornellà. Els orelluts van agafar les regnes del partit i van generar ocasions de gol. En el minut 2, Satrústegui, de cap, va poder marcar. Poc després Íñigo va enviar una pilota al travesser en un servei de cantonada. I a la tercera va anar la vençuda. Juanto Ortuño va obrir el marcador pel Castelló (1-0) després d’aprofitar una centrada des de la dreta de Jorge Fernández. Fins i tot els d’Òscar Cano van poder ampliar les diferències mitjançant Juanto Ortuño. Ramon estava sent l’home salvador dels verds. El porter va ser un dels grans destacats de l'equip. Amb 1-0 va finalitzar la primera part.

Ed4NUoIWoAYWM

Ed4UqM0WsAMOnr8

A la represa, el Cornellà va sortir amb més empenta a la recerca de l’empat. Agus Medina (52’) va tenir la primera gran opció de l’equip de Guillermo Fernández Romo. En el minut 60, César Díaz va poder sentenciar l’ascens. Els baixllobregatins no es rendien i a la recta final del partit van generar diverses opcions de gol per igualar el marcador. A quatre minuts per al final, el blanc-i-negre Serra va perdonar davant Ramón. Al final, decepció entre l’expedició cornellanenca, tot i que no entela la gran temporada que ha realitzat.

Ed4Rvp5XgAcjrB3

Guillermo Fernández Romo

“Ara mateix estem molt fotuts i enfonsats, però ens aixecarem i tornarem a intentar-ho l’any vinent. No han estat millors però sí que han aprofitat el seu moment. A partir de les hores hem anat a remolc a diferència d’altres partits. Ens ha faltat imposar-nos quan hem arribat davant la portería. Estic molt orgullós de tota la plantilla. Cal felicitar el Castelló per l’ascens”

Òscar Cano

“Això és treball dels jugadors i del meu ajudant  i no només d’Òscar Cano. Em sento molt estimat per l’afició i ara cal no fallar-la en un altra categoria. La ciutat mereixia tenir l’equip al futbol professional”

FITXA

CD CASTELLÓ: Campos; Lapeña, Satrústegui, Carles Salvador, Rubén Díez, César Díaz (Raúl Alcaina, 68’), Rafa Gálvez, Iñigo Muñoz (Víctor García, 46’), Juanto Ortuño (Marc Castells, 76’), Jorge Fernández (Baro, 85’) i Muguruza.

UE CORNELLÀ: Ramón; Pol Moreno, Javi Jiménez, Raúl Prieto (Fer Pina, 62’), Eloy Gila, Iván Guzmán (Serra, 85’), Cristian Pérez, Agus Medina, Nana, Pablo Fernández (Leo Ramírez, 46’) i Becerra (Esteve, 76’).

GOL: 1-0 (26’). Juanto Ortuño.

ÀRBITRE: Sánchez López (murcià). Va amonestar als locals Rafa Gálvez, Juanto Ortuño, Lapeña i Satrústegui; i als visitants Esteve i Eloy Gila.

ESTADI: La Rosaleda (Màlaga). Partit jugat a porta tancada.

Redacció / Fotos: UEC-CDC