El derbi Viladecans-Basket Almeda, plat fort a l’estrena de l’LF2

Imprimeix

El Barça CBS debutarà a la competició davant el Segle XXI al Palau Municipal Juan Carlos Navarro

La Federación Española de Baloncesto (FEB) ha donat a conèixer el calendari 2020-2021 a la Lliga Femenina 2. I l’estrena de la competició ho farà amb un atractiu derbi baixllobregatí entre l'Unilever Viladecans BF  i el Basket Almeda de Cornellà de Llobregat, que reeditarà els grans duels que han mantingut els darrers anys els dos equips a la Copa Catalunya.

img jjustribo 20181111 192807 imagenes md terceros xx1a k3eG U452858535446G9D 980x554MundoDeportivo Web

Cal recordar que el conjunt viladecanenc va aconseguir l’ascens després de finalitzar en primera posició a la classificació en el moment d’aturar-se la competició de la Copa Catalunya per a la crisi sanitària del coronavirus. Mentrestant, les cornellanenques també van assolir l’ascens per motius esportius com a quart classificat l’any passat. L’enfrontament està marcat per al 3 d’octubre a les 16 hores.

EKc0lJ6X0AUgoz8

D’altra banda, el Barça CBS, de Sant Feliu de Llobregat, rebrà -a la primera jornada- el Segle XXI al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro. El partit es jugarà el 3 d’octubre a les 18 hores.

image 2 696x403

La resta de la jornada és la següentr: Azulejos Moncayo Helios-Stadium Casablanca, Sant Josep Obrer-Club Joventut de Badalona, Germans Homs UE Mataró-GEiEG Girona, Lima Horta Barcelona-Advisoria Maresme i Snatt’s Femení Sant Adrià-Andratx Edbaser

 

Redacció / Fotos: FCBQ-Vilabàsquet-Barça CBS