El derbi Viladecans-Basket Almeda, plat fort a l’estrena de l’LF2

El Barça CBS debutarà a la competició davant el Segle XXI al Palau Municipal Juan Carlos Navarro

La Federación Española de Baloncesto (FEB) ha donat a conèixer el calendari 2020-2021 a la Lliga Femenina 2. I l’estrena de la competició ho farà amb un atractiu derbi baixllobregatí entre l'Unilever Viladecans BF  i el Basket Almeda de Cornellà de Llobregat, que reeditarà els grans duels que han mantingut els darrers anys els dos equips a la Copa Catalunya.

img jjustribo 20181111 192807 imagenes md terceros xx1a k3eG U452858535446G9D 980x554MundoDeportivo Web

Cal recordar que el conjunt viladecanenc va aconseguir l’ascens després de finalitzar en primera posició a la classificació en el moment d’aturar-se la competició de la Copa Catalunya per a la crisi sanitària del coronavirus. Mentrestant, les cornellanenques també van assolir l’ascens per motius esportius com a quart classificat l’any passat. L’enfrontament està marcat per al 3 d’octubre a les 16 hores.

EKc0lJ6X0AUgoz8

D’altra banda, el Barça CBS, de Sant Feliu de Llobregat, rebrà -a la primera jornada- el Segle XXI al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro. El partit es jugarà el 3 d’octubre a les 18 hores.

image 2 696x403

La resta de la jornada és la següentr: Azulejos Moncayo Helios-Stadium Casablanca, Sant Josep Obrer-Club Joventut de Badalona, Germans Homs UE Mataró-GEiEG Girona, Lima Horta Barcelona-Advisoria Maresme i Snatt’s Femení Sant Adrià-Andratx Edbaser

 

Redacció / Fotos: FCBQ-Vilabàsquet-Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix