La UE Cornellà es classifica per a la ronda final del playoff d’ascens

Un gol d’Agus Medina, a deu minuts per al final del partit, va donar el passaport als verds davant l’Atlètic Balears

La UE Cornellà va aconseguir ahir al vespre classificar-se per a la darrera eliminatòria del playoff d’ascens a Segona Divisió A, després de vèncer per 0-1 davant l’Atlètic Balears. Un gol d’Agus Medina, a deu minuts del final, va permetre als verds mantenir la possibilitat de continuar lluitant per pujar a la segona categoria del futbol nacional.

EdonzGSXkAEKxQB

La primera part va estar marcada pel respecte entre els dos equips. Moltes precaucions defensives i escasses ocasions clares de gol. En el primer tram, els verds van marcar el ritme i van ser millors. A poc a poc però, el conjunt balear va equilibrar la balança. Els blanc-i-blaus van tenir dues bones oportunitats. La primera un xut de Gabarre (35’) i la segona un pal de Jorge Ortiz a tres minuts del descans.

Edoi 2SWoAAQzun

A la represa, els cornellanencs van millorar les seves prestacions en atac. Va ser Agus Medina, a deu minuts pel final, el que va estrenar el marcador. En la darrera jugada del partit, el porter Ramón va salvar el seu equip de l’empat en una ocasió de Lekic. Al final, explosió d’alegria a les files de l’equip de Guillermo Fernández Romo.

Edo7rgeXoAEFcMi

Al final del partit, l’entrenador de la UE Cornellà, va dir en roda de premsa que “som el que som. Teniu els nostres arguments i els nostres recursos. Juguem aquest playoff per mèrits i ens enfrontem a grans equips. Crec que en els dos partits hem estat a l’altura del que ens exigien.”

Edo17hsWkAAMo1O

D’altra banda, el tècnic de l’Atlètic Balears, Manix Mandiola, va manifestar que “em fa pena per l'afició, els jugadors, gent del club, em fa pena per ells, per la gent balearica. El temps dirà si és fàcil o es converteix una rutina”. A més va anunciar que deixa el club palmesà: “Tenia clar que m'anava a marxar, i ja li havia dit fa temps a Patrick que no seguia. Abans de la pandèmia li ho vaig dir.”

El rival dels cornellanencs a la darrera eliminatòria del playoff serà el Castelló, que va eliminar ahir la Penya Deportiva a la pròrroga per 1-0. El partit es jugarà diumenge 26 de juliol a les 22 hores a l’estadi La Rosaleda de Màlaga.

EdoZ8 xXgAA8zWE

FITXA

AT. BALEARS: Manu Herrera; Luca Ferrone, Aurtenetxe, Óscar Gil, Pedro Orfila (Lekic, 88’), Villapalos, Rovirola (Arturo, 81’), Jorge Ortiz, Samuel Shashoua (Allberto Gil, 70’), David Haro (Iturraspe, 46’) i Gabarre.

UE CORNELLÀ: Ramón; Guzmán, Cristian, Pol Moreno, Javi Jiménez, Agus Medina (Baro, 89’), Nana, Fer Pina (Montoro, 46’), Eloi Gila, Becerra (Esteve, 84’) i Pablo Fernández (Álvaro Vega, 66’).

GOL: 0-1 (80’): Agus Medina.

ÀRBITRE: Conejero Sánchez (extremeny). Ha amonestat al local Aurtenetxe; i als visitants Agus Medina i Eloi Gila.

ESTADI: Antonio Lorenzo Cuevas. Partit jugat a porta tancada.

Redacció / Fotos: UEC-At. Balears