El gavanenc Jordi Vallès aspira a la presidència de l’RFEBS

Imprimeix

És l’actual mandatari de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol i vol “dignificar el beisbol i el softbol”

La Real Federación Española de Béisbol y Softbol (RFEBS) busca president. I aquest podria ser per a gavanenc. En Jordi Vallès, actual mandatari de la Federació catalana de Beisbol i Softbol, ha decidit presentar-se al càrrec. La seva candidatura “la base del futuro” té com a objectiudignificar el beisbol i el softbol”, tal com explica. El procés electoral arrencarà el 17 d’agost i les eleccions es faran al novembre.

16112684 10210789486880595 3386258700265808565 o

Entre els reptes prioritaris de Vallès hi ha el d’“augmentar les llicències de practicants perquè més nenes i nens puguin practicar tots dos esports i millorar les instal·lacions” perquè entén que “no existeixen camps de joc suficients a Espanya per a l’òptima pràctica d’aquests esports”. La base de la seva candidatura passa per aportar modernitat i transparència al beisbol i softbol amb una gran inversió en tecnologia per millorar tots els processos i també fer més difusió”. També aposta per crear “un programa de promoció i tecnificació que pugui adaptar-se a les necessitats de totes les Federacions Territorials i els clubs, amb acords amb universitats americanes per a formar millor als esportistes.”

El gavanenc  va començar la seva carrera esportiva fa trenta anys com a jugador de base, va competir tretze temporades en Divisió d’Honor i va vestir l’elàstica de la selecció nacional absoluta en diferents campionats internacionals. També ha estat entrenador i es dedica a la gestió esportiva.

Redacció / Foto: JV-Arxiu