L’AE Penya Esplugues assoleix l’ascens a Segona Divisió B

Els d’Alfredo García, en un gran partit, van decidir el partit a la primera part amb tres gols i una gran defensa

L’AE Penya Esplugues ja és equip de Segona Divisió B nacional de futbol sala. Contra tot pronòstic els baixllobregatins es van imposar per 4 a 7 davant l’AE Les Corts-UBAE en un gran partit ofensiu i defensiu i que van dominar des del principi i fins al final. El partit es va jugar al Pavelló Xavier Ballber de Cervelló.

2020 07 19 00 15 28 DX 8378

Tres gols consecutius dels blanc-i-vermells va deixar l’eliminatòria decidida. Guillermo Rodríguez va obrir el marcador (10’), i Xavi Lindes, en una jugada ofensiva, va ampliar la renda pels d'Alfredo García (15’). Alejandro, de penal amb la cama dreta, va fer pujar el 0-3 davant la sorpresa de tothom (18’). Les Corts van reaccionar i van estavellar una pilota al pal abans del descans.

EdO1ks4X0AEj0AB

A la represa, Guillermo Rodríguez va aconseguir el seu segon gol situant el marcador en un increïble 0-4 (22’) i sentenciant gairebé el partit. Tanmateix, l’AE Les Corts-UBAE va reaccionar i Marc Rodríguez, a 16 minuts per al final, va situar l’1-4 (24’). David Parcet, en un contraatac, va aconseguir el 2-4 (25’). Luca Cesena però va tornar la tranquil·litat a les files espluguines fent el cinquè per al seu equip (2-5, 27’). David Monterrubio va aconseguir retallar distàncies amb 3-5 en el minut (31’). Alejandro i Patrick Llusera, quan el rival jugava amb porter-jugador, van anotar el sisè (38’) i setè (39’) de l’AE Penya Esplugues (3-7). Dos gols de pista a pista. Poc després, Carlos Pedrero va fer el quart dels barcelonins (4-7, 40’).

EdPLqQWWoAAyftR

Àlex Rocabanyera, jugador de l'AE Penya Esplugues, va destacar al final del partit que “han estat dos defenses molt intenses amb dos equips que estaven molt preparats físicament.“