La UE Cornellà passa la primera eliminatòria amb solvència

Els verds es van imposar l’Ibiza-Eivissa per un ajustat 1-2 amb gols de Becerra i Pablo Fernández a la primera part

La UE Cornellà segueix endavant en els playoff d’ascens a Segona Divisió A. Ahir al vespre va guanyar l’Ibiza-Eivissa en la primera eliminatòria gràcies a dos gols en setze minuts.

pgg1285 0

Els verds van jugar una gran primera part. El primer gol va arribar després d’una pilota que va servir Agus perquè Becerra rematés de cap fent  el 0-1. Sense temps per a reaccionar, els balears van encaixar el segon gol després d’un gran xut de Pablo Fernández. Fins i tot Guzmán va poder fer el tercer. A la represa, l’Ibiza-Eivissa va millorar i va aconseguir retallar diferències en el marcador en el minut 63 amb un autogol de Cristian. Fins al final, els de Pablo Alfaro van intentar igualar el marcador sense encert, ja que els cornellanencs van saber defensar-se a la perfecció.

pgg1194 bona

Al final del partit, Guillermo Fernández Romo, entrenador de la UE Cornellà, va dir en roda de premsa que “penso que els hem sorprès. Hem guanyat tots els primers enfrontaments i això sumat a l’efectivitat ha fet que ens poguéssim posar amb 0-2. Després d’encaixar el gol hem sabut sobreposar-nos amb els canvis i això ha estat clau.”. D’altra banda, Pablo Alfaro, tècnic de l’Ibiza-Eivissa, va comentar que “els playoff sempre són igualats, de molta tensió on els errors i els encerts et penalitzen molt o et premien. Hi ha hagut deu minuts que se’ns ha anat el control que et deixen amb dos gols en una situació difícil. L’encert és vital i el Cornellà ho ha fet abans que nosaltres.”

FITXA

UD Ibiza-Eivissa: Parreño, Rubén, Gonzalo (Fran Grima, 46’), Rodado, Rai (Sergio Cirio, 23’), Borja, Núñez, Javi Lara, Quintanilla, Javi Pérez (Diego Mendoza, 46’) i Kike López.

UE Cornellà: Ramón; Guzmán, Cristian, Pol Moreno, Javi Jiménez, Agus, Nana, Fer Pina (Rulo Prieto, 73’), Eloi Gila (Montoro, 85’), Pablo Fernández (Álvaro Vega, 65’) i Becerra (De Baunbag, 85’).

Gols: 0-1 (13’): Becerra. 0-2 (16’): Pablo Fernández. 1-2 (63’): Pol Moreno (p.p.).

Àrbitre: Fernando Román. Grogues a De Baunbang, Becerra i Pablo Fernández, del Cornellà; i a Núñez i Kike López, de l’Ibiza-Eivissa.

Estadi: Ciudad de Málaga. Partit jugat a porta tancada. Es va guardar un minut de silenci per les víctimes de la COVID-19.