L’Associació Esportiva Penya Esplugues, a punt per fer història

Imprimeix

Els d’Alfredo García s’enfrontaran davant Les Corts Esportiu Futsal dissabte 19 de juliol (21 hores) a Cervelló

L’AE Penya Esplugues és un dels quatre equips que jugarà el playoff d’ascens a Segona Divisió B Nacional de futbol sala. Els espluguins estan preparant a consciència el seu enfrontament que els podria donar, de forma directa, un ascens a la tercera categoria nacional.

2020 07 15 10 45 18Entrevista Penya Esplugues 06.07 27

L’AE Penya Esplugues arriba a l’enfrontament amb la màxima ambició il·lusió possible, tot i que es veuen com ‘’l’equip petit de l’eliminatòria i per tant, ho afrontem amb molt a guanyar i poc a perdre’’, assegura l’entrenador Alfredo García al web de l’FCF. En el moment de l’aturada de la competició, l’AEPE havia encadenat nou victòries consecutives i sumava 37 punts dels últims 39 possibles. “Estàvem en una dinàmica molt positiva. L’equip s’ho creia i tot i que jugàvem malament, l’equip guanyava. A més, donava la sensació que aquesta bona dinàmica s’allargaria’. Ara amb el confinament, el resultat és una incògnita i es veurà el dia del partit”, diu Garcia. Aquests números van permetre a l’AE Penya Esplugues consolidar-se a la segona posició amb 50 punts, un menys que Les Corts Esportiu Futsal.

2020 07 15 10 45 18Entrevista Penya Esplugues 06.07 29

El capità de l’AE Penya Esplugues, Xavi Lindes destaca que ‘’tenim moltes ganes d’arribar bé i de donar la sorpresa’’. A més, Lindes afegeix que ‘’físicament ens estem preparant molt dur i mentalment, com que no ens esperàvem poder arribar fins aquí, gaudirem molt d’aquest premi’.’

El rival

Les Corts Esportiu Futsal serà el rival. ‘’Conec a la plantilla i al club, és un equip que té jugadors de Segona Divisió B i de Segona Divisió Nacional. Tenen experiència i molta qualitat’’, explica el tècnic. Per la seva banda, Xavi Lindes defineix els dos partits que s’han enfrontat aquesta temporada com a ‘’molt igualats’’, ja que a la lliga va guanyar l’AE Penya Esplugues per 4 a 2, però a la Copa Catalunya va ser Les Corts Esportiu Futsal qui va guanyar el matx.

2020 07 15 10 45 19Entrevista Penya Esplugues 06.07 31

Els d’Esplugues de Llobregat s’enfrontaran a Les Corts Esportiu Futsal, el dissabte 18 de juliol de 2020 a partir de les 21.00 hores al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló. Un partit que es podrà seguir en directe a través de la Televisió de l’FCF i que es disputarà a porta tancada.

Redacció / Fotos: FCF