Joventut de Badalona i CB Prat mantenen la vinculació esportiva

Imprimeix

Arseni Conde, president de l’entitat potablava, espera “continuar amb la bona línia del curs passat amb un gran joc i bons resultats”

El Club Joventut Badalona i el CB Prat han arribat a un acord per continuar vinculats durant la temporada 2020-21, que serà el setzè any no consecutiu, segons informa el club. El projecte conjunt entre la Penya i el Prat és possible perquè, de cara a la campanya que s’aproxima, tots dos clubs veuen que el perfil dels jugadors disponibles s’adapta perfectament a la LEB Argent, categoria que militen actualment els potablava. Un dels punts acordats és que el club verd-i-negre aporti el nombre de jugadors que la direcció esportiva cregui oportuns al Prat, sempre després d’haver-ho consensuat amb l’entitat del Baix Llobregat.

unnamed joventut prat

El president del Club Joventut Badalona, Juanan Morales, ha explicat que és una relació molt beneficiosa per a tots dos: “Estem molt satisfets de poder renovar, un any més, amb el Prat. És una decisió que té molt de sentit, especialment si tenim en compte que tindrem un equip a la Lliga EBA, així que disposarem d’una estructura transitable pels nostres jugadors del planter”. A més, el president afegeix que “la nostra vinculació amb el Prat és un cas d’èxit, tant en l’àmbit dels resultats esportius, com en el dels jugadors que han jugat al Prat i han arribat al primer equip, com és el cas de Ferran Bassas i Pau Ribas.”

D'altra banda, el president del CB Prat, Arseni Conde, ha assegurat estar molt satisfet per aquest nou acord: “Estem contents perquè, un any més, seguirem units amb la Penya, en aquesta vinculació plena d’alegries per ambdues entitats. Esperem continuar amb la bona línia del curs passat amb un gran joc i bons resultats, que es va veure trencada única i malauradament per la COVID-19 i que ens va deixar a les portes de l’ascens. Junts tornarem més forts i amb il·lusions renovades.”

Durant els quinze anys anteriors de l’acord, vint-i-set jugadors vinculats han debutat amb el primer equip del Club Joventut Badalona a la Lliga Endesa.

DSC 0083

Nova incorporació

D’altra banda, el CB Prat ha fet oficial la renovació de Marc Blanch, que complirà la seva cinquena temporada -la quarta consecutiva- amb l’equip potablava. El club s’assegura un jugador de dilatada experiència i fonamental en el joc dels pratencs en els darres anys.

Redacció / Fotos: CB Prat