Arriba l’hora de la veritat per a l’Esportiu Castelldefels

Imprimeix

L’Esportiu Castelldefels té per davant 180 minuts que decidiran el destí del conjunt del Baix Llobregat, que es troba molt a la vora de complir amb el somni de pujar a la màxima categoria de l’handbol estatal femení, la Divisió d’Honor. El conjunt català afronta el segon sector de la Fase d’Ascens, que es celebrarà a València, amb les opcions intactes, tot i que pràcticament sense marge d’error. Després de la victòria i les dues derrotes sumades a Valladolid fa dues setmanes, el Castelldefels és tercer a la classificació amb 7 punts, dos menys que Zuazo Barakaldo i Mecalia Atlético Guardes –els dos equips amb qui va perdre a la demarcació castellana-.

Però com que les de Gisele Guerrero s’han de tornar a enfrontar amb ambdós equips, les catalanes depenen exclusivament d’elles mateixes. Iniciaran aquest sector crucial avui divendres, a les 18.45 hores, davant de Zuazo Barakaldo. El segon, recuperar l’average amb les basques, que a Valladolid van derrotar les del Baix per 29-25.

Dissabte, a les 19.30 hores, l’Esportiu s’enfrontarà amb el conjunt que actualment tanca la classificació, l’Aula Cultural de Valladolid. Depenent dels resultats de divendres les castellanes ja no tindran opcions a l’ascens, fet que podria facilitar les coses a les catalanes. Al partit de fa dues setmanes, disputat a Valladolid, el Castelldefels ja va vèncer per 32-26.

L’Esportiu Castelldefels tancarà aquesta fase i la temporada oficial –sense tenir en compte la Copa Catalana- disputant l’últim i transcendental enfrontament davant del Mecalia Atlético Guardes, actual colíder de la lligueta. A Valladolid, el conjunt gallec va superar el Castelldefels per 30-27.

Marçal Fontanals - FCH / Foto:  FCH