La Lliga de Divisió d’Honor de beisbol i softbol començarà a finals d’agost

Imprimeix

El CB Viladecans, CBS Sant Boi i el Projecte Softball Gavanenc ja preparen les seves respectives competicions

La Comissió Delegada de l’RFEBS va decidir divendres passat 10 de juliol les dates de les competicions de beisbol i softbol a la màxima categoria, on hi ha equips representants de la nostra comarca.

MvGSSaYq

La competició a la Lliga Nacional de Beisbol de Divisió d’Honor començarà el proper 30 d’agost i finalitzarà el 8 de novembre, amb una jornada de recuperació si és necessària. Serà una competició de tots contra tots a una volta. S’eliminen els descensos per a la temporada 2020, mantenint l’opció de pujar de categoria. La Copa del Rei se celebrarà el 5 i 6 de setembre. Hi participaran el CB Viladecans i CBS Sant Boi.

DqbSfoZX4AAqYN7

D’altra banda, a la Lliga Nacional de Softbol de Divisió d’Honor hi haurà una fase de classificació pel sistema de Lliga de tots contra tots a una volta (es donen per vàlids els resultats de la primera jornada en el moment de la suspensió de la Lliga a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus). Els dos primers classificats disputaran una sèrie al millor de tres partits, en el camp de l’equip primer classificat de la fase. La Lliga es reprendrà el 30 d’agost sense l’OBB una vegada que ha renunciat a participar. Els playoff se celebraran del 31 d’octubre a l’1 de novembre. A més, la Copa de la Reina es disputarà del 7 al 8 de novembre. Hi participaran el CB Viladecans, CBS Sant Boi i Projecte Softball Gavanenc.

Redacció / Foto: CB Viladecans-CBS Sant Boi-PS Gavanenc