Els equips baixllobregatins d’handbol ja coneixen el calendari i rivals

Imprimeix

Els tres representants de Divisió d’Honor Argent femenina comencen la Lliga a domicili, mentre que els tres masculins de la Primera Estatal ho fan a casa

La Real Federación Española de Balonmano (RFEB) va donar a conèixer els calendaris de Primera Estatal masculina i Divisió d’Honor Argent femenina, on hi ha representació baixllobregatina. Encara no hi ha data definida per a l’inici de les dues competicions.

A la Primera Estatal masculina el CH Sant Esteve Sesrovires, Handbol Esplugues i Handbol Sant Joan Despí tindran com a rivals el Poble Nou, La Salle Montcada, Handbol Sant Quirze, Handbol Terrassa, CH Palautordera, Joventut Handbol Mataró, OAR Gràcia Sabadell, CH Sant Esteve de Palautordera, BM La Roca, BM Granollers B, CA Sabadell Handbol, Handbol Sant Cugat i Handbol Banyoles. Cal destacar que l’Handbol Sant Vicenç dels Horts no sortirà finalment en aquesta competició, ja que es va vendre la plaça a l’Handbol Terrassa.

ELyRP 2WwAA7zkW

Els emparellaments de la primera jornada -grup D- són els següents: Handbol Esplugues-Poble Nou, CH Sant Esteve Sesrovires-La Salle Montcada i Handbol Sant Joan Despí-La Roca.

D’altra banda, també es coneix el calendari i els rivals del CH Sant Joan Despí, Fundació Handbol Sant Vicenç i Handbol Gavà a la Divisió d’Honor Argent femenina. Els tres conjunts baixllobregatins s’enfrontaran al CH Amposta, Handbol Sant Quirze, Handbol Mislata, BM La Roca, Femenino Elda Prestigio, OAR Gràcia Sabadell, BM Castellón, Associació Lleidatana. Joventut Handbol Mataró, Club Almassora Balonmano i Servigroup Benidorm.

Els emparellaments de la primera jornada -grup C- són els següents: Amposta-Fundació Handbol Sant Vicenç, OAR Gràcia Sabadell-Handbol Sant Joan Despí i BM Castellón-Handbol Gavà.

Redacció / Fotos: CHSES-HSJD