Jana Fernández signa el primer contracte professional amb el Barça femení

Imprimeix

La jugadora sesrovirenca, de divuit anys, entrarà en la dinàmica del primer equip

Un somni fet realitat. Jana Fernández ha firmat el seu contacte professional i entrarà en la dinàmica del primer equip de l’FC Barcelona femení. Divendres, juntament amb l’osonenca Bruna Vilamala, va signar el nou contracte a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí. Fernández ocupa posicions defensives, té 18 anys i va debutar, en la temporada 2018/19, amb el primer equip blaugrana. A més, és la segona jugadora més jove a debutar amb el primer equip, des de l'etapa professional del futbol femení.

EbdV3cwWoAAf0RA

La sesrovirenca va explicar, una vegada signada la renovació que cal continuar “treballant i continuar aprenent. M'ho prenc amb molta il·lusió, espero que aconseguim molts èxits, que lluitem per tot i que tinguem molta sort."

EbdOTrXXsAE9fto

D’altra banda, el directiu blaugrana, Xavier Vilajoana, afirmava durant l’acte que estava "molt content, que una jugadora com Jana, que porta molts anys amb nosaltres, sigui aquest l'any de la seva presència en el primer equip, ens fa molt feliços i és una mostra més que l'aposta per la gent feta a la casa, és una realitat"  i va afegir que "és clau tenir jugadores de la casa. Tenim un model de joc que ens dóna grans resultats i el fa perquè les jugadores creixen des de baix, amb el mateix concepte i competeixen a primer nivell" comptava el màxim responsable del futbol femení.

Redacció / Fotos: FCB